Bent U op zoek naar een leuke activiteit voor een personeels-, of buurtvereniging; wilt U een leuke middag of avond plannen voor een vrijgezellenfeest of gewoon met vrienden of vriendinnen onder elkaar? Dan bent U bij ons aan het goede adres.

Onze workshops kunt U plannen voor een avond- of dagdeel. Als activiteit kunt U kiezen uit een groot aantal mogelijkheden zoals het maken van een keramische schaal of vaas, het maken van een (materie) schilderij, een gezamenlijk samengesteld object of samengesteld schilderij (opgebouwd uit meerdere kleinere werken). Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers krijgt U uitleg over materialen en werkwijze, waarna we lekker met elkaar  van start gaan.

Natuurlijk krijgt U na afloop het door U gemaakte werk mee naar huis (note: keramische objecten dienen eerst te drogen en afgebakken te worden).

Deelname is mogelijk met een groep van minimaal 5 personen. Voor deze workshop brengen wij 27,50 euro per persoon in rekening - dit is inclusief materialen en gebruik van kwasten en gereedschappen. Wij bieden ook de mogelijkheid om dit pakket uit te breiden naar bv grotere doeken of een workshop inclusief een high tea. De wensen met daaraan verbonden kosten zullen vooraf persoonlijk met U afgestemd worden.

De rekening dient minimaal 5 werkdagen voor aanvang van de workshop per bank betaald te worden op rekening nummer NL69INGB0755661273 ten name van Emerentia van Vroenhoven. 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op, U kunt gebruik maken van de link op deze pagina (mail kunstenaar) of een mailtje sturen aan  emerentiavanvroenhoven@gmail.com U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen met 0653843729